2015. május 2., szombat

Drága Anya!

Mindenkinek tisztában kell lennie azzal, hogy ha hosszabb időre külföldre megy, akár utazgatni, akár új életet kezdeni, bizony komoly áldozathozatallal és lemondással jár az egész. Elfelejthetjük a  közös családi ünnepeket, a születésnapokat, esküvőket, karácsonyt, minden olyan dologot amit egy család együtt, meghitt körben tölt. Egy újabb ilyen ünnep jött most el. Magyaroszágon ma van Anyák napja, és én az anyukámat csak az interneten keresztül tudom köszönteni.


Drága Anyukám! 

Anyák napja alkalmából köszöntelek én most téged innen, a messzi távolból. Köszönöm neked mind azt a sok türelmet és támogatást amit nekem az elmúlt 28 év során adtál. Bár, sokszor összekapunk, de úgy gondolom, hogy ez igy van rendjén, hiszen egy anya mindig félti a gyeremekét. Köszönök neked mindent amit eddig kaptam tőled! Örülök, hogy te vagy az anyukám!


Az ilyen események mindig elszomoritanak, hiszen mindig távol vagyok a családomtól. Mindenki döntse el magában mennyire erős lelkileg, mennyire kötődik a családjához, és mennyire tudja feldolgozni ilyenkor a távolságot. Azt kell, hogy mondjam nagyon nehéz és nagyon fájó tud lenni.


Az Amerikai Egyesült Államokban egyébként minden Május második vasárnapjára esik az Anyák napja, amely idén Május 10-e lesz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.