2016. május 1., vasárnap

Ott, ahol a szivárvány van

Kevés meleg ismerőssel rendelkezem. Sőt, szerintem eddig összesen 2 személy volt az ismerősi körömben. Itt LA-ben megismerkedtem egy magyar sráccal, aki meleg. Mássága ellenére egy nagyon szeretni való és segitőkész fiú. Elképzelésem nem volt arról, hogy Los Angelesnek van egy olyan része, ahol csak kifejezetten melegek élnek. Ez pedig nem más, mint West Hollywood, egészen közel, csupán néhány saroknyira Beverly Hillstől.


A környező utcák végig tele vannak meleg bárokkal és párokkal. Hatalmas nagy túrista látványosságnak is számit egyébként. Ezen a környéken tudomásom szerint nem sok olyan ember lakik, aki ne lenne homoszexuális.


Egyébként túrista szemmel sem nehéz nem észrevenni, hogy éppen hol járunk, ha esetleg nem tudnánk róla. Minden sarkon és épületen ki vannak rakva a szivárvány szinű zászlók, sőt még a zebra is szivárvány szinre van festve.


Nekem személy szerint semmi bajom nincs az olyan emberekkel, akik a saját nemükhöz vonzódnak. Nem attól lesz valaki jó ember, hogy hová tartozik. Egyébként kifejezetten örülök neki, hogy itt van egy külön városrész ahol nyugodtan élhetnek egymás között anélkül, hogy bárki is sárral dobálná meg őket. Floridában Fort Lauderdale-ben is van 1-2 utca, ahol csak meleg emberek laknak, ott is láttam több helyen kirakva a zászlót, valamint New Yorkban is van egy rész Manhattanben, de ott annyira nem hirdetik ennyire, ott inkább ez ilyen nyilt titok ként megy, hogy mindenki tudja azon a környéken élnek ők. Természetesen a Pride Festivál idén is hatalmas tömeggel fog bővelkedni csak úgy, mint minden évben.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.