2015. november 22., vasárnap

Néha ilyen is kell...

Szombaton fogtam magamat, és ismét lementem Key Westre. Key West egyébként elég messze van tőlem, közel 4 órát kell autózni oda, majd 4 órát vissza, és mivel egyedül vagyok, igy útitárs nélkül mindezt, amit most egyébként nem is bántam. Valójában szinte mindig egyedül utazom mindenhová, de most kellett ez a 8 óra csak velem.


Egy hónapja vagyok az új munkahelyemen, most már heti 6 napban, napi 12-14 órában. Elég nyomasztó tud lenni, hogy bár mindened megvan, kapsz enni, inni, kedves veled mindenki, de látod, hogy mégis be vagy zárva és egy teljesen idegen család életét éled, ami egyébként egyáltalán nem könnyű. 5 másik ember, plusz 3 gyerek napi kálváriájának folyamatosan a része lenni, nem egyszerű egyáltalán.


Mivel én egyáltalán nem tervezek itt nagyon hosszú távra, igy minden nap próbálok arra fókuszálni, hogy mi a célom, miért is vagyok itt és mind emellett próbálok még jó képet is vágni. De ez a hét lelkileg eléggé megviselt, a hét közepén konkrétan szedni akartam a sátorfámat és a pénteki nappal elhúzni innen a fenébe, annyira idegesitett már mindenki, a gyerekek hisztije, a felnőttek civakodása, egymás piszkálása a háta mögött. Bár hiába többüket nem értem, de azért a testbeszéd mindent elárul és ez bizony egy idő után már jócskán megterhelő tud lenni.


Aztán tegnap bár az időjárás megtréfált, de nem tett keresztbe a terveimnek. Az esős idő ellenére én lementem Key Westre és önmagammal töltöttem 8 órát. Ezt a 8 órát a kocsiban a még véletlenül sem megáldott jó hangommal végigénekeltem a rádióval torkom szakadtából és hallgattam a gondolataimat. Valójában rájöttem, hogy ez a hét leginkább azért volt annyira kimeritő lelkileg, mert beteg voltam és mint tudjuk, egy beteg embert szinte minden idegesit, ezért sikerült annyira nehezen lenyelnem a dolgokat. De panaszra nem igazán lehet okom. A gyerekek szeretnek, a kollégáimmal is szintén nagyon jól kijövök, és a főnökeimre sem lehet túl sok panaszom. De ezt az Én és Én időt azt hiszem gyakrabban be fogom vezetni, mert igencsak le tudnak az ember gondolatai tisztulni és utána már úgymond minden világos lesz a számára.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.