2015. július 30., csütörtök

Agyfagyáááááááás

Biztosan sokan láttátok már amerikai filmekben (leginkább régebbi filmekben) amikor nyári szünetben a gyerekek beszaladnak a boltba, és a fejüket egy kar alá dugják, amelyből fagyi szerű valami folyik kifelé, és úgynevezett brainfreez-t, vagyis agyfagyást kapnak. Én 3 éve vagyok Amerikában, de még sosem ettem Frozen yogurtot, egészen 2 héttel ezelőttig, de akkor aztán igencsak adtunk a kalóriáknak!


A Frozen yogurt (vagy ahogyan még szokták nevezni Frogurt vagy Frojo) abban különbözik a fagyitól, hogy ez valóban yogurt, csak fagyasztva van és te magad döntheted el, hogy melyik kart húzod meg és mennyit teszel a kis edénykédbe. 




Az egészben az a jó, hogy poundra mérik a yogurtot, tehát az edénynek a telitett súlya számit majd a mérlegen, közben pedig annyi féle-fajta yogurotot tehetsz bele a edénykédbe, amennyit csak szeretnél, majd ezt követően azzal izesited, amivel csak akarod a gumicukortól kezdve a különféle csokiba mártott vagy natúr magokon keresztül egészen a gyümölcsig.




Maga a helyiség is magával tudja az embert ragadni, mert elég kis hangulatos, akár még randira is tökéletesen szolgáló helyek.




Ha Amerikában jártok, vagy esetleg itt éltek és még nem voltatok ilyen helyen, mindenképpen javaslom a bakancslistára felirni. Az itt elköltött összeg sem vészes, a legelső képen látható adag kb. 20 dollárba került, és hárman fogyasztottuk el. 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.