2016. március 21., hétfő

Vegas baby!

Mivel az I-40 főúton haladtam California felé úgy gondoltam, hogy ha már arra járok, Las Vegast semmmilyen formában nem szabad kihagyni, valamint ismerősöm is volt ott, akkor már vele is találkozom. Tavaly tavasszal már jártam Atlantic Cityben, ami az Egyesült Államok Keleti partján lévő kaszinó város, tehát nagyjából tudtam mire számitsak. De hát Vegas mégis csak Vegas.



Las Vegas látványossága valójában egyetlen hosszú utcából áll. Ezen az utcán vannak végig egymás mellett a kaszinók, éttermek, különböző szórakozási lehetőségek. A forgalom és a tömeg hatalmas. Engem a fényeivel, a különböző akcióhős, Hello Kittys figuráknak beöltözött embereivel, a milliónyi utcán elfekvő hajléktalanal és a tömeggel leginkább a New York Cityben lévő Times Square-re emlékeztetett. 




Egy kaszinóba sem mentem be játszani, hiszen tavaly már voltam Atlantic Cityben, tudtam milyen is egy ilyen hely, valamint csak egy rövid éjszakát maradtam, igy már nem érdekelt igazán. Viszont az ismerősöm által lehetőséget kaptam, hogy egy show-ra elmenjek. Las Vegas hires arról, hogy minden kaszinóban különböző előadások vannak, mint például Britney Spears hires showja, vagy David Copperfield mágus előadásai, de ezekre a jegyek méregdrágák. Én a Jersey Boys nevű musicalre jutottam el. Korábban New Yorkban szerettem volna eljutni egy Broadway showra, sajnos valahogy sosem jött össze. Igy ha már Vegasban jártam és adott volt a lehetőség, egyértelmű, hogy nem hagyom ki. Nagyon hálás vagyok érte, hogy részese lehettem. A két órás előadás egy hihetetlen és örökre szóló élmény marad.




A város nem lopta be a szivembe magát, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogok ide visszajönni. Ugyanis gondoljon bárki bármit, de Britney Spears Peace of me cimű showját nagyon szeretném egyszer megnézni, lehetőleg még ebben az évben.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.