2015. július 7., kedd

1096 nap Amerikában :)


Nagyon régen irtam már bejegyzést, pedig annyi minden történt velem az elmúlt egy hónapban. De a legfontosabb, hogy ma, vagyis Július 7-én van pontosan 3 éve, hogy az Egyesült Államokba költöztem. Hatalmas változás volt ez az életemben, melyből egy percet sem bánok.

Erről az egész érzésről a hellomagyarok.hu oldalán irtam egy rövid kis szösszenetet, melyet az alábbi linkre kattintva olvashattok el. :)



3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Gratulálok a bátorságodhoz! Nagyon tetszik az oldalad, remélem sokat írsz még. Mostanában én is sokat gondolkodom azon, hogy jó lenne kimenni Amerikába. Te hogy jutották vízumhoz? Mert én úgy hallottam, hogy az elég nehéz ügy. Van esetleg valami tipped?
    Edina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! köszönöm szépen a kedves szavakat! Nem kell sokat gondolkodni, egyszerűen csak el kell indulni, utána a többi pedig már jön magától. A vizum megszerzésének több féle útja is van. 1. a Zöldkártya, melyet lehet akár lottón is játszani, Zöldkártyalottó a neve, minden év őszén van a jelentkezés rá. 2. keresel egy munkáltatót (akár fejvadász cégen is keresztül) aki biztositja neked a munkavállalói vizumot 3. beiratkozol itt egy főiskolára és az által tanuló vizumhoz juthasz 4. férjhez mész :) ezek a hivatalos utak. semmi sem lehetetlen, csak akarni kell! :)

      Törlés
    2. Szia!
      Köszönöm a biztatást! Dolgozni szeretnék kimenni, szóval marad az első két változat. Én 15 év bírósági munka után érzem úgy, hogy nem megy ez így tovább, ideje valami igazán nagyot váltani. Érdekes, hogy soha életemben nem akartam egyáltalán Amerikába menni, de néhány hónapja mégis elkapott a vágy, hogy nekem oda kéne mennem. :)

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.