2015. április 27., hétfő

Végtelen történet

Mint azt az előző bejegyzésemben is leirtam, 3 éve élek az Egyesült Államokban.  Éltem és dolgoztam már életvitelszerűen Floridában, Texasban és New York Cityben. Jelenleg még mindig New York Cityben élek és dolgozok, de ez már nem sokáig lesz igy, hamarosan ismételten útnak indulok.

Mivel 20 éves korom óta folyamatos költözésben vagyok, maximum 2 és fél évet éltem ugyanazon a helyen, igy az évek során eléggé lecsökkent a magammal cipelendő tárgyaknak a száma. Ez mind olyannyira lecsökkent, hogy New York City-t már csak két hátizsákkal fogom elhagyni. Mert bizony aki ilyen sokat költözi mint én idővel rájön, hogy bizony nem sok minden kell egy új élet kezdéséhez. Minden tárgy pótolható, de az emlékek és az élmények nem. Én azt vallom, hogy megélni, átélni kell a dolgokat nem pedig megvásárolni őket.


Persze most sokan gondoljátok, hogy "de hát ehhez a sok költözéshez pénz kell". Az emberekkel sokszor az a baj, hogy úgy gondolkodnak mint a ló amikor a szemellenző rajta van. Az utazáshoz és az újrakezdéshez nem kell sok pénz. Spórolni pedig nem is olyan nehéz főleg ha az ember lelki szemei előtt mindig ott lebeg a cél. De a spórolásról majd egy másik bejegyzésben fogok beszámolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.